Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carlsberg Legends FC Fisker
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kirkebye bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen Bolvig onderschept slim de pass. Jacobsen Bolvig passt de bal zonder na te denken. Bøggild rent richting de bal. Bøggild haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ødelyng speelt de bal door. Møge speelt de bal door. Jacobsen Bolvig rent richting de bal. Kirkebye verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkebye geeft de bal voor. Riis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Køhler heeft problemen om de bal te vangen. Rostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richter krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Blachman de bal. Blachman met een sublieme pass. Sommer rent richting de bal. Bøggild rent richting de bal. Bøggild haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlsberg Legends - FC Fisker 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlsberg Legends 44%, FC Fisker 56%.
Carlsberg Legends - FC Fisker 1:0

50e minuut.
Schjødt probeert naar een medespeler te passen. Rostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostrup probeert naar een medespeler te passen. Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carlsberg Legends - FC Fisker 1:1

83e minuut.
Ødelyng geeft een hoge lob. Alomar met een sublieme pass. Daar is Bøggild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommer is nu in balbezit. Sommer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlsberg Legends 34%, FC Fisker 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carlsberg Legends - FC Fisker 1:1