Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baggiesforever FC Fisker
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Asp geeft een hoge lob. Mortensen heeft problemen om de bal te vangen. Rostrup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rostrup krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tychosen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josefsen. Tychosen raakt geblesseerd tijdens het duel. Herskind met een snel genomen vrije trap. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Wayne onderschept slim de pass. Wayne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Asp de bal. Josefsen rent richting de bal. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Gaardsøe de bal. Møge begaat een overtreding. Gaardsøe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staalgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Josefsen rent richting de bal. Josefsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel. Lundgren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rostrup rent richting de bal. Rostrup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 45%, FC Fisker 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baggiesforever - FC Fisker 0:0

47e minuut.
Asp kopt de bal weg. Herskind probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Josefsen rent richting de bal. Josefsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Herskind de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Møge de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Øbo met een snelle inworp. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... Svendstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Staalgaard passt de bal zonder na te denken. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe speelt de bal door. Josefsen rent richting de bal. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard speelt de bal door. Josefsen rent richting de bal. Josefsen schiet op doel. Tychosen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - FC Fisker 1:0

67e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal in één keer door. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne schiet op doel. Lyhn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baggiesforever - FC Fisker 1:1

80e minuut.
Øbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap. Herskind probeert de bal aan de voet te houden. Svendstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 42%, FC Fisker 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baggiesforever - FC Fisker 1:1