Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fisker Baggiesforever
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lenskov onderschept slim de pass. Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Gaardsøe passt de bal met de wreef. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fisker - Baggiesforever 0:1

22e minuut.
Asp geeft een lange en hoge pass. Gammeltoft Hansen kopt de bal weg. Toudahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schjødt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjødt passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fisker - Baggiesforever 1:1

24e minuut.
Wayne probeert de bal aan de voet te houden. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe probeert naar een medespeler te passen. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fisker - Baggiesforever 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 68%, Baggiesforever 32%.
FC Fisker - Baggiesforever 1:2

56e minuut.
Kirkebye geeft een hoge lob. Inworp. Øbo met de inworp. Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Schjødt kopt de bal weg. Rostrup is nu in balbezit. Rostrup speelt de bal door. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard met een sublieme pass. Josefsen rent richting de bal. Josefsen schiet op doel. Svendstrup bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 61%, Baggiesforever 39%.
FC Fisker - Baggiesforever 1:2