Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vestersager Fischer FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgaard onderschept slim de pass. Nørgaard probeert naar een medespeler te passen. Ravn heeft problemen om de bal te vangen. Ravn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn verovert de bal door een tackle van achteren. Ravn draait met de bal, schiet en ... Østerby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ravn schiet op doel. Østerby speelt de bal door. Olufsen kopt de bal weg. Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ravn rent richting de bal. Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn rent richting de bal. Ravn draait met de bal, schiet en ... Østerby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Fischer FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 51%, Fischer FC 49%.
FC Vestersager - Fischer FC 0:1

54e minuut.
Jørgensen is nu in balbezit. Jørgensen geeft een lange en hoge pass. Ravn rent richting de bal. Ravn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Hede passt de bal in één keer door. Vestbjerg rent richting de bal. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gintberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krogsgård zal de hoekschop nemen. Toudahl rent richting de bal. Toudahl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rosendahl de bal. Rosendahl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vestersager - Fischer FC 1:1

58e minuut.
Ravn probeert naar een medespeler te passen. Jørgensen rent richting de bal. Rosendahl verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Fischer FC 2:1

60e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Jørgensen speelt de bal door. Bjørnmose is nu in balbezit. Bjørnmose geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Handrup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schwann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Schwann onderschept slim de pass. Schwann passt de bal in één keer door. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Fischer FC 3:1

85e minuut.
Krogsgård onderschept slim de pass. Krogsgård geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gintberg de bal. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Torn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl schiet op doel. Torn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toudahl zal de hoekschop nemen. Rosendahl springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 57%, Fischer FC 43%.
FC Vestersager - Fischer FC 3:1