Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skive Sharks FC Fisker
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Andreassen rent richting de bal. Andreassen speelt de bal door. Herskind is nu in balbezit. Riskær Pedersen onderschept slim de pass. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hejberg met een sublieme pass. Andreassen rent richting de bal. Andreassen passt de bal zonder na te denken. Riskær Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Løvring geeft een lange en hoge pass. Schjødt kopt de bal weg. Lomholdt heeft problemen om de bal te vangen. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skive Sharks 40%, FC Fisker 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skive Sharks - FC Fisker 0:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daugaard trapt de bal weg van het doel. Callesen probeert naar een medespeler te passen. Riskær Pedersen is nu in balbezit. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skive Sharks - FC Fisker 1:0

85e minuut.
Asp probeert de bal aan de voet te houden. Andreassen rent richting de bal. Lenskov onderschept slim de pass. Riskær Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riskær Pedersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skive Sharks - FC Fisker 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skive Sharks 36%, FC Fisker 64%.
Skive Sharks - FC Fisker 2:0