Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arif Baggiesforever
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Teilmann rent richting de bal. Teilmann geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gjødstrup onderschept slim de pass. Gjødstrup haalt uit met een fantastische trap. Lyhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft de bal voor. Daar is Gaardsøe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauritzen is nu in balbezit. Lauritzen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Josefsen is nu in balbezit. Teilmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Lauritzen onderschept slim de pass. Lauritzen speelt de bal door. Gjødstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjødstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arif - Baggiesforever 1:0

20e minuut.
Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe passt de bal in één keer door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjødstrup is nu in balbezit. Gjødstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Toudahl met de inworp. Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard passt de bal met de wreef. Josefsen rent richting de bal. Josefsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Arif - Baggiesforever 1:1

41e minuut.
Dahlgreen rent richting de bal. Dahlgreen geeft de bal voor. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauritzen is nu in balbezit. Lauritzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arif 40%, Baggiesforever 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Arif - Baggiesforever 1:1

52e minuut.
Møller Christensen rent richting de bal. Møller Christensen passt de bal met de wreef. Wilhelmsen is nu in balbezit. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe schiet op doel. Møller Christensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mortensen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graugaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauritzen rent richting de bal. Lauritzen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lauritzen rent richting de bal. Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Toudahl is nu in balbezit. Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Toudahl begaat een overtreding. Rødgaard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rødgaard kan niet meer verder spelen. Hashon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arif 57%, Baggiesforever 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Arif - Baggiesforever 1:1