Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Thunder Bone Machine
Normal Tactiek NSW1
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kirkebye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilliefeld rent richting de bal. Kløvedal rent richting de bal. Lilliefeld verovert de bal door een tackle van achteren. Lilliefeld geeft een lange en hoge pass. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thomassen probeert naar een medespeler te passen. van Basten geeft de bal voor. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thunder - Bone Machine 1:0

13e minuut.
Jokumsen met een sublieme pass. Dyrholm is nu in balbezit. Met opzet legt Berglund zijn tegenspeler op de grond. Berglund is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thygesen geeft een lange en hoge pass. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kløvedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kløvedal passt de bal zonder na te denken. Glerup rent richting de bal. Dyrholm verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thunder 32%, Bone Machine 68%.
FC Thunder - Bone Machine 1:0

55e minuut.
Thyrring probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Thygesen met een snelle inworp. Toft is nu in balbezit. Toft haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Jokumsen onderschept slim de pass. Toft onderschept slim de pass. Tønnes rent richting de bal. van Basten is nu in balbezit. van Basten haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Traberg rent richting de bal. Traberg met een sublieme pass. Højland rent richting de bal. Jokumsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jokumsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lilliefeld rent richting de bal. Lilliefeld passt de bal zonder na te denken. Toft rent richting de bal. Toft haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Thunder - Bone Machine 2:0

84e minuut.
Traberg geeft de bal voor. Thygesen is nu in balbezit. Thygesen met een sublieme pass. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Thunder 27%, Bone Machine 73%.
FC Thunder - Bone Machine 2:0