Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alt ting pindstrup
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Krone is nu in balbezit. Inworp. Krone met de inworp. Alminde rent richting de bal. Alminde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bødker met een harde bal richting middenveld. Gormsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormsen speelt de bal door. Klungelig pakt Foldkjær de bal. Foldkjær draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Egeland rent richting de bal. Gormsen onderschept slim de pass. Ankjær begaat een overtreding. Ankjær krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Johnsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alminde is nu in balbezit. Alminde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dostrup de bal. Dostrup draait met de bal, schiet en ... Bødker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Krone met een snelle inworp. Alminde is nu in balbezit. Alminde haalt uit met een fantastische trap. Bødker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alt ting - pindstrup 0:1

40e minuut.
Gormsen probeert naar een medespeler te passen. Dostrup rent richting de bal. Dostrup passt de bal in één keer door. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 56%, pindstrup 44%.
fc alt ting - pindstrup 0:1

49e minuut.
Ankjær raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rossen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Johnsen geeft de bal voor. Drachmann is nu in balbezit. Drachmann passt de bal zonder na te denken. Foldkjær is nu in balbezit. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap. Bøgelund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alt ting - pindstrup 1:1

55e minuut.
Foldkjær onderschept slim de pass. Drachmann rent richting de bal. Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alt ting - pindstrup 2:1

57e minuut.
Dostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Dostrup passt de bal in één keer door. Drachmann heeft problemen om de bal te vangen. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alminde onderschept slim de pass. Alminde met een sublieme pass. Dostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Dostrup schiet op doel. Daar is Torn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alt ting - pindstrup 2:2

74e minuut.
Østerberg is nu in balbezit. Drachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Foldkjær rent richting de bal. Drachmann rent richting de bal. Drachmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bøgelund met een harde bal richting middenveld. Alminde kopt de bal weg. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bødker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 46%, pindstrup 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alt ting - pindstrup 2:2