Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFF Hellested IF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vestergård is nu in balbezit. Vestergård geeft de bal voor. Bjur rent richting de bal. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Åberg is nu in balbezit. Døring rent richting de bal. Espelund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Espelund krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lindgård kopt de bal weg. Herskind geeft een hoge lob. Thyrring kopt de bal weg. Lindgård heeft problemen om de bal te vangen. Lindgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - Hellested IF 0:1

23e minuut.
Daar is Bjur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik met een sublieme pass. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel. Tønder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nygaard heeft problemen om de bal te vangen. Kryger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VFF - Hellested IF 1:1

26e minuut.
Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman geeft de bal voor. Åberg kopt de bal weg. Brøchner rent richting de bal. Brøchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Døring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintersen onderschept slim de pass. Vintersen speelt de bal door. Espelund is nu in balbezit. Espelund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vintersen rent richting de bal. Vintersen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Døring de bal onder controle te krijgen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 42%, Hellested IF 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VFF - Hellested IF 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Thyrring de bal. Eskildsen rent richting de bal. Eskildsen met een sublieme pass. Kryger rent richting de bal. Kryger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tønder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vintersen speelt de bal door. Eskildsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vintersen de bal. Green Jensen rent richting de bal. Green Jensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - Hellested IF 2:1

62e minuut.
Espelund heeft problemen om de bal te vangen. Green Jensen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vintersen. Vintersen krijgt een gele kaart. Green Jensen raakt geblesseerd tijdens het duel. Døring met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 37%, Hellested IF 63%.
VFF - Hellested IF 2:1