Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pølse FC Buchholdt
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Therkelsen is nu in balbezit. Therkelsen passt de bal zonder na te denken. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel. Traberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - Buchholdt 0:1

5e minuut.
Thøgersen probeert naar een medespeler te passen. Øbo heeft problemen om de bal te vangen. Øbo geeft de bal voor. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lomholt speelt de bal door. Kold is nu in balbezit. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Traberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Therkelsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredborg de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibenfeldt. Ibenfeldt krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Ibenfeldt de bal. Fredborg verovert de bal door een tackle van achteren. Fredborg passt de bal zonder na te denken. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Therkelsen is nu in balbezit. Rødgaard onderschept slim de pass. Rødgaard speelt de bal door. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fredborg is nu in balbezit. Thøgersen rent richting de bal. Fredborg onderschept slim de pass. Fredborg geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Therkelsen de bal. Fredborg met een sublieme pass. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lomholt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 54%, Buchholdt 46%.
pølse FC - Buchholdt 0:1

52e minuut.
Krieger rent richting de bal. Hovgaard is nu in balbezit. Krieger verovert de bal door een tackle van achteren. Krieger geeft een hoge lob. Boje krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pølse FC - Buchholdt 1:1

69e minuut.
Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad onderschept slim de pass. Bøgvad met een sublieme pass. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar geeft de bal voor. Traberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Nyholm onderschept slim de pass. Nyholm speelt de bal door. Klungelig pakt Boje de bal. Boje schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Therkelsen speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bøgvad met de inworp. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 54%, Buchholdt 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pølse FC - Buchholdt 1:1