Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chokohullet ThomasBRAH
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 11.9
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Doeltrap. Berendsen met een harde bal richting middenveld. Klitgaard heeft problemen om de bal te vangen. Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Kielgast de bal. Tolbøl rent richting de bal. Kielgast rent richting de bal. Kielgast schiet op doel. Berendsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 1:0

15e minuut.
Solmark passt de bal zonder na te denken. Riisager is nu in balbezit. Riisager passt de bal met de wreef. Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klitgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Klitgaard speelt de bal door. Dahl Jensen is nu in balbezit. Kielgast verovert de bal door een tackle van achteren. Kielgast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard probeert naar een medespeler te passen. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 2:0

38e minuut.
Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard met een sublieme pass. Tolbøl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast verovert de bal door een tackle van achteren. Kielgast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 3:0

45e minuut.
Skade passt de bal met de wreef. Kielgast rent richting de bal. Bro is nu in balbezit. Kielgast onderschept slim de pass. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 33%, ThomasBRAH 67%.
Chokohullet - ThomasBRAH 3:0

62e minuut.
Kielgast raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nøddebo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Risgaard is nu in balbezit. Risgaard speelt de bal door. Bro rent richting de bal. Nøddebo onderschept slim de pass. Nøddebo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 4:0

76e minuut.
Skade is nu in balbezit. Risgaard onderschept slim de pass. Risgaard speelt de bal door. Nøddebo is nu in balbezit. Nøddebo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bro de bal. Nøddebo rent richting de bal. Nøddebo draait met de bal, schiet en ... Berendsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Fabricius-Bjerre is nu in balbezit. Riisager is nu in balbezit. Riisager geeft een hoge lob. Nøddebo rent richting de bal. Nøddebo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 5:0

89e minuut.
Schjødt passt de bal in één keer door. Nøddebo is nu in balbezit. Skade is nu in balbezit. Nøddebo verovert de bal door een tackle van achteren. Nøddebo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - ThomasBRAH 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 38%, ThomasBRAH 62%.
Chokohullet - ThomasBRAH 6:0