Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kinderæg SokkerBob
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Ørn passt de bal in één keer door. Bøhne is nu in balbezit. Bøhne geeft de bal voor. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø schiet op doel. Handrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lund-Hansen probeert naar een medespeler te passen. Stadager rent richting de bal. Stadager met een sublieme pass. Gammelgård rent richting de bal. Gammelgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bøhne verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsen verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsen passt de bal zonder na te denken. Lomholt is nu in balbezit. Lomholt draait met de bal, schiet en ... Frydensbjerg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mathiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomholt rent richting de bal. Lomholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinderæg - SokkerBob 1:0

36e minuut.
Adamsen is nu in balbezit. Iversen rent richting de bal. Stadager speelt de bal door. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smidsgaard met een snelle inworp. Iversen rent richting de bal. Adamsen rent richting de bal. Adamsen geeft een hoge lob. Frydensbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Oxholm speelt de bal door. Avnskjold heeft problemen om de bal te vangen. Mønster speelt de bal door. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinderæg 66%, SokkerBob 34%.
FC Kinderæg - SokkerBob 1:0

66e minuut.
Mønster bereikt de bal nog maar net als eerste. Mønster passt de bal in één keer door. Gammelgård rent richting de bal. Gammelgård draait met de bal, schiet en ... Sønderstrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Stadager geeft de bal voor. Ankersø is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lindgård ... Strafschop! Ankersø is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ankersø legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stadager bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadager passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ploug de bal. Ankersø rent richting de bal. Ankersø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinderæg 64%, SokkerBob 36%.
FC Kinderæg - SokkerBob 1:0