Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.SYDHAVNEN FK Sydsjællandske
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Krølben Nielsen neemt de hoekschop. Wibroe rent richting de bal. Wibroe probeert naar een medespeler te passen. Faaborg rent richting de bal. Faaborg schiet op doel. Bjerregård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fenger Møller geeft een hoge lob. Krølben Nielsen rent richting de bal. Krølben Nielsen met een sublieme pass. Bugge rent richting de bal. Bugge haalt uit met een fantastische trap. Mouridsen bokst de bal weg. Klungelig pakt Ahlenfeld de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Krølben Nielsen geeft de bal voor. Hyllested bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahm krijgt een gele kaart. Hyllested is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyllested zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lauvring heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen draait met de bal, schiet en ... Bjerregård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hyllested geeft een hoge lob. Ahlenfeld kopt de bal weg. Hyllested heeft problemen om de bal te vangen. Bugge is nu in balbezit. Bugge haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 0:1

21e minuut.
Lauvring met een snelle inworp. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard met een sublieme pass. Bugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dahm geeft een lange en hoge pass. Krølben Nielsen is nu in balbezit. Bugge rent richting de bal. Kjeldbjerg is nu in balbezit. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap. Mouridsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Stadsgaard de bal. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen passt de bal in één keer door. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lauvring met een snelle inworp. Dahm geeft een hoge lob. Storgaard controleert de bal met de borst. Bugge is nu in balbezit. Bugge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SYDHAVNEN 47%, FK Sydsjællandske 53%.
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 0:2

51e minuut.
Wibroe met een sublieme pass. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen passt de bal met de wreef. Faaborg rent richting de bal. Faaborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 1:2

54e minuut.
Storgaard rent richting de bal. Vintersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintersen passt de bal met de wreef. Bugge rent richting de bal. Bugge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 1:3

59e minuut.
Lorentsen speelt de bal door. Hubertus rent richting de bal. Faaborg onderschept slim de pass. Faaborg draait met de bal, schiet en ... Bjerregård probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 2:3

71e minuut.
Hyllested geeft een hoge lob. Inworp. Dahm met de inworp. Kjeldbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SYDHAVNEN 55%, FK Sydsjællandske 45%.
FC.SYDHAVNEN - FK Sydsjællandske 2:3