Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sydsjællandske FC.SYDHAVNEN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vintersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg verovert de bal door een tackle van achteren. Gjesing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faaborg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abrahamsen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fenger Møller verovert de bal door een tackle van achteren. Fenger Møller geeft de bal voor. Nørgaard is nu in balbezit. Faaborg verovert de bal door een tackle van achteren. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Stadsgaard de bal. Abrahamsen verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamsen probeert naar een medespeler te passen. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 50%, FC.SYDHAVNEN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sydsjællandske - FC.SYDHAVNEN 0:0

49e minuut.
Gjesing kopt de bal weg. Daar is Vintersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC.SYDHAVNEN 0:1

53e minuut.
Stadsgaard rent richting de bal. Fenger Møller onderschept slim de pass. Fenger Møller speelt de bal door. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC.SYDHAVNEN 0:2

57e minuut.
Storgaard is nu in balbezit. Kjeldbjerg onderschept slim de pass. Kjeldbjerg passt de bal zonder na te denken. Bugge rent richting de bal. Bugge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Krølben Nielsen is nu in balbezit. Krølben Nielsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hyllested de bal. Bugge is nu in balbezit. Bugge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Abrahamsen passt de bal met de wreef. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen met een sublieme pass. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dahm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krølben Nielsen de bal. Storgaard probeert naar een medespeler te passen. Kjeldbjerg rent richting de bal. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lorentsen met een sublieme pass. Faaborg is nu in balbezit. Stadsgaard rent richting de bal. Faaborg verovert de bal door een tackle van achteren. Faaborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC.SYDHAVNEN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 43%, FC.SYDHAVNEN 57%.
FK Sydsjællandske - FC.SYDHAVNEN 0:3