Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copenti Hjortshøjs Team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Koppel passt de bal in één keer door. Øbo probeert naar een medespeler te passen. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg rent richting de bal. Bjerg draait met de bal, schiet en ... Bohmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Falterin neemt de hoekschop. Sønderstrup speelt de bal door. Bjerg rent richting de bal. Bjerg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mærsk passt de bal met de wreef. Køhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Køhler draait met de bal, schiet en ... Bang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - Hjortshøjs Team 1:0

12e minuut.
Skaarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg speelt de bal door. Bjerg is nu in balbezit. Bjerg haalt uit met een fantastische trap. Bohmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Copenti - Hjortshøjs Team 1:1

15e minuut.
Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find geeft een hoge lob. Sønderstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Sønderstrup haalt uit met een fantastische trap. Øbo probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - Hjortshøjs Team 1:2

35e minuut.
Sønderstrup geeft de bal voor. Watt kopt de bal weg. Bjur heeft problemen om de bal te vangen. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bjerg rent richting de bal. Skaarup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjerg. Skaarup raakt geblesseerd tijdens het duel. Skaarup wilt de vrije trap nemen. Bagger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Eriksen met een snelle inworp. Mærsk rent richting de bal. Mærsk geeft een hoge lob. Køhler is nu in balbezit. Bang is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenti 69%, Hjortshøjs Team 31%.
Copenti - Hjortshøjs Team 1:2

49e minuut.
Bjur speelt de bal door. Find is nu in balbezit. Find passt de bal in één keer door. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bjerg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villumsen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mogensen kopt de bal weg. Rosendahl heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjur. Bjur krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Skaarup is nu in balbezit. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg probeert naar een medespeler te passen. Villumsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Villumsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - Hjortshøjs Team 1:3

79e minuut.
Bjur geeft een hoge lob. Inworp. Rosendahl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falterin is nu in balbezit. Falterin geeft de bal voor. Bohmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sønderstrup neemt de hoekschop. Villumsen rent richting de bal. Villumsen draait met de bal, schiet en ... Bohmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sønderstrup passt de bal met de wreef. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg passt de bal met de wreef. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenti 53%, Hjortshøjs Team 47%.
Copenti - Hjortshøjs Team 1:3