Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adytza FC Markus FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Toft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck rent richting de bal. Beck passt de bal in één keer door. Vestervig bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestervig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Henricksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henricksen. Henricksen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Brandrup trapt de bal weg. Toft rent richting de bal. Toft passt de bal met de wreef. Skoubo rent richting de bal. Skoubo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adytza 39%, FC Markus FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adytza - FC Markus FC 0:0

47e minuut.
Fjordbak met een snelle inworp. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tvede. Skov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skov kan niet meer verder spelen. Tvede geeft de bal voor. Ilingivakeq komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Josefsen rent richting de bal. Josefsen geeft een lange en hoge pass. Tvede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilingivakeq is nu in balbezit. Ilingivakeq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adytza - FC Markus FC 0:1

81e minuut.
Trane is nu in balbezit. Henricksen onderschept slim de pass. Met opzet legt Trane zijn tegenspeler op de grond. Trane krijgt een gele kaart. Henricksen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Josefsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fink heeft problemen om de bal te vangen. Skoubo rent richting de bal. Skoubo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adytza - FC Markus FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adytza 44%, FC Markus FC 56%.
Adytza - FC Markus FC 0:2