Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Markus FC Adytza
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Beck kopt de bal weg. Daar is Wallenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povlsen rent richting de bal. Wallenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wallenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Beck onderschept slim de pass. Beck passt de bal zonder na te denken. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoubo rent richting de bal. Skoubo haalt uit met een fantastische trap. Rosenbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mylius passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Lejbølle de bal onder controle te krijgen. Beck rent richting de bal. Lejbølle verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beck geeft een hoge lob. Hundebøl is nu in balbezit. Hundebøl geeft een hoge lob. Wallenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Toft geeft een hoge lob. Skoubo kopt de bal weg. Daar is Skov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoubo rent richting de bal. Skoubo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henricksen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlgreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov verovert de bal door een tackle van achteren. Skov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hundebøl is nu in balbezit. Skoubo is nu in balbezit. Skov is nu in balbezit. Skov draait met de bal, schiet en ... Rosenbaum probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Markus FC 51%, Adytza 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Markus FC - Adytza 0:0

47e minuut.
Fjordbak verovert de bal door een tackle van achteren. Beck rent richting de bal. Fjordbak begaat een overtreding. Fjordbak krijgt een gele kaart. Beck roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Beck kan niet meer verder spelen. Steen-Nielsen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Steen-Nielsen speelt de bal door. Skoubo is nu in balbezit. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoubo rent richting de bal. Skoubo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dahlgreen is nu in balbezit. Skov verovert de bal door een tackle van achteren. Skov passt de bal in één keer door. Skoubo rent richting de bal. Skoubo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vestervig bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestervig schiet op doel. Klungelig pakt Wallenberg de bal. Wallenberg schiet op doel. Brandrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Markus FC - Adytza 0:1

63e minuut.
Dahlgreen rent richting de bal. Dahlgreen passt de bal zonder na te denken. Fink heeft problemen om de bal te vangen. Skoubo rent richting de bal. Skoubo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Markus FC - Adytza 1:1

85e minuut.
Steen-Nielsen kopt de bal weg. Daar is Skov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thrane geeft een hoge lob. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Markus FC 41%, Adytza 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Markus FC - Adytza 1:1