Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sydsjællandske Hjortshøjs Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Bjerregård probeert naar een medespeler te passen. Bjerg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nørgaard de bal onder controle te krijgen. Bjerg is nu in balbezit. Bjerg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - Hjortshøjs Team 0:1

9e minuut.
Rosendahl met een snelle inworp. Daar is Falterin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falterin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bjerg de bal. Bjerg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - Hjortshøjs Team 0:2

11e minuut.
Sønderstrup is nu in balbezit. Sønderstrup passt de bal in één keer door. Vintersen is nu in balbezit. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg draait met de bal, schiet en ... Bjerregård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mogensen geeft een lange en hoge pass. Stadsgaard kopt de bal weg. Iversen heeft problemen om de bal te vangen. Dahm rent richting de bal. Dahm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Find passt de bal zonder na te denken. Hubertus rent richting de bal. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg draait met de bal, schiet en ... Bjerregård maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bjerg is nu in balbezit. Bjerg passt de bal zonder na te denken. Rosendahl geeft de bal voor. Falterin rent richting de bal. Falterin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 47%, Hjortshøjs Team 53%.
FK Sydsjællandske - Hjortshøjs Team 0:2

50e minuut.
Sønderstrup onderschept slim de pass. Sønderstrup probeert naar een medespeler te passen. Nørgaard rent richting de bal. Find onderschept slim de pass. Find draait met de bal, schiet en ... Bjerregård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nørgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lauvring krijgt een gele kaart. Find is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Find neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Stadsgaard probeert naar een medespeler te passen. Vintersen rent richting de bal. Vintersen passt de bal zonder na te denken. Kjeldbjerg rent richting de bal. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - Hjortshøjs Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 47%, Hjortshøjs Team 53%.
FK Sydsjællandske - Hjortshøjs Team 1:2