Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stof2 FC Markus FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Strange passt de bal met de wreef. Bøgdal geeft een hoge lob. Magleby rent richting de bal. Magleby draait met de bal, schiet en ... Brandrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - FC Markus FC 1:0

22e minuut.
Bøgdal is nu in balbezit. Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft geeft de bal voor. Fredgaard is nu in balbezit. Fredgaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Magleby kopt de bal weg. Strange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Østervig is nu in balbezit. Strange verovert de bal door een tackle van achteren. Strange draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strange bereikt de bal nog maar net als eerste. Strange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stof2 40%, FC Markus FC 60%.
stof2 - FC Markus FC 1:0

50e minuut.
Knudsen probeert naar een medespeler te passen. Henricksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henricksen geeft de bal voor. Skoubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoubo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ørn is nu in balbezit. Skoubo onderschept slim de pass. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov schiet op doel. Lemming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stof2 - FC Markus FC 1:1

64e minuut.
Ørn geeft de bal voor. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsen geeft een lange en hoge pass. Skoubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoubo draait met de bal, schiet en ... Højben bokst de bal weg.

77e minuut.
Ørn is nu in balbezit. Ørn geeft een lange en hoge pass. Beck is nu in balbezit. Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Magleby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Beck passt de bal met de wreef. Skoubo rent richting de bal. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov haalt uit met een fantastische trap. Højben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - FC Markus FC 1:2

90e minuut.
Skov verovert de bal door een tackle van achteren. Skoubo heeft problemen om de bal te vangen. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoubo rent richting de bal. Skoubo draait met de bal, schiet en ... Højben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - FC Markus FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stof2 52%, FC Markus FC 48%.
stof2 - FC Markus FC 1:3