Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.SYDHAVNEN stof2
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Byskov is nu in balbezit. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen passt de bal met de wreef. Faaborg rent richting de bal. Faaborg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ørn met een sublieme pass. Strange rent richting de bal. Klungelig pakt Hornshyld de bal. Strange rent richting de bal. Strange draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Byskov rent richting de bal. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Faaborg de bal. Faaborg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Storgaard controleert de bal met de borst. Ørn is nu in balbezit. Ørn passt de bal zonder na te denken. Strange is nu in balbezit. Strange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Storgaard heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen passt de bal in één keer door. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SYDHAVNEN 51%, stof2 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.SYDHAVNEN - stof2 0:0

50e minuut.
Hornshyld onderschept slim de pass. Hornshyld passt de bal in één keer door. Ahlenfeld probeert de bal met de borst te controleren. Strange is nu in balbezit. Strange haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hornshyld raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magleby komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Abrahamsen rent richting de bal. Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Fenger Møller onderschept slim de pass. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gram-Hansen is nu in balbezit. Gram-Hansen geeft de bal voor. Abrahamsen probeert de bal aan de voet te houden. Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Magleby haalt uit met een fantastische trap. Mouridsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - stof2 0:1

69e minuut.
Knudsen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Magleby de bal onder controle te krijgen. Strange rent richting de bal. Magleby rent richting de bal. Magleby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SYDHAVNEN - stof2 0:2

82e minuut.
Lundby geeft de bal voor. Inworp. Fredgaard met de inworp. Magleby is nu in balbezit. Magleby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Knudsen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bøgdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Magleby draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SYDHAVNEN 52%, stof2 48%.
FC.SYDHAVNEN - stof2 0:2