Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hjortshøjs Team Adytza
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Dahlgreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Find verovert de bal door een tackle van achteren. Find probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bjerg de bal. Bjerg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sønderstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Sønderstrup speelt de bal door. Bjerg is nu in balbezit. Bjerg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hjortshøjs Team - Adytza 1:0

13e minuut.
Fjordbak is nu in balbezit. Fjordbak speelt de bal door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. Bagger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Find met een sublieme pass. Bjerg is nu in balbezit. Tvede is nu in balbezit. Bjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosendahl. Rosendahl krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dahlgreen verovert de bal door een tackle van achteren. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find passt de bal zonder na te denken. Sønderstrup is nu in balbezit. Sønderstrup geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Find passt de bal zonder na te denken. Sønderstrup is nu in balbezit. Sønderstrup passt de bal in één keer door. Bjerg rent richting de bal. Bjerg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hjortshøjs Team 49%, Adytza 51%.
Hjortshøjs Team - Adytza 1:0

54e minuut.
Iversen met de inworp. Sønderstrup is nu in balbezit. Møge begaat een overtreding. Møge krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Tvede de bal onder controle te krijgen. Møge rent richting de bal. Sønderstrup begaat een overtreding. Sønderstrup krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rosendahl passt de bal met de wreef. Thrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bjerg zijn tegenspeler op de grond. Bjerg krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle geeft een hoge lob. Wallenberg heeft problemen om de bal te vangen. Wallenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Hundebøl geeft de bal voor. Vestervig is nu in balbezit. Vestervig passt de bal met de wreef. Lejbølle heeft problemen om de bal te vangen. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Bagger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fjordbak met de inworp. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dahlgreen is nu in balbezit. Bjerg onderschept slim de pass. Bjerg passt de bal in één keer door. Bjerg rent richting de bal. Bjerg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hjortshøjs Team - Adytza 2:0

83e minuut.
Tvede rent richting de bal. Find verovert de bal door een tackle van achteren. Find speelt de bal door. Klungelig pakt Bjerg de bal. Bjerg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bang onderschept slim de pass. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl probeert naar een medespeler te passen. Bjerg rent richting de bal. Bjerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hjortshøjs Team 37%, Adytza 63%.
Hjortshøjs Team - Adytza 2:0