Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sydsjællandske FC Markus FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Gjesing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schou is nu in balbezit. Schou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kjeldbjerg onderschept slim de pass. Kjeldbjerg probeert naar een medespeler te passen. Østervig is nu in balbezit. Bugge verovert de bal door een tackle van achteren. Bugge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bjerregård trapt de bal weg. Kjeldbjerg is nu in balbezit. Kjeldbjerg probeert naar een medespeler te passen. Bugge is nu in balbezit. Bugge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Schou de bal. Vintersen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schou. Schou krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Graugaard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjeldbjerg rent richting de bal. Kjeldbjerg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Povlsen geeft een hoge lob. Inworp. Dahm met de inworp. Kjeldbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldbjerg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 1:0

43e minuut.
Henricksen kopt de bal weg. Vintersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintersen geeft een lange en hoge pass. Bugge is nu in balbezit. Bugge haalt uit met een fantastische trap. Brandrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kjeldbjerg is nu in balbezit. Josefsen verovert de bal door een tackle van achteren. Vintersen is nu in balbezit. Kjeldbjerg rent richting de bal. Kjeldbjerg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 44%, FC Markus FC 56%.
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 1:0

59e minuut.
Kjeldbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldbjerg passt de bal zonder na te denken. Østervig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vintersen speelt de bal door. Josefsen rent richting de bal. Stadsgaard met een sublieme pass. Skov rent richting de bal. Skov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 1:1

88e minuut.
Krølben Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Bugge is nu in balbezit. Kjeldbjerg is nu in balbezit. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Povlsen de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 2:1

90e minuut.
Toft geeft een hoge lob. Inworp. Krølben Nielsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjeldbjerg is nu in balbezit. Kjeldbjerg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sydsjællandske 40%, FC Markus FC 60%.
FK Sydsjællandske - FC Markus FC 3:1