Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stof2 Hjortshøjs Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find passt de bal met de wreef. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - Hjortshøjs Team 0:1

16e minuut.
Bjerg geeft een lange en hoge pass. Falterin heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bøgdal. Bøgdal krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bjerg onderschept slim de pass. Bjerg geeft een lange en hoge pass. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Find rent richting de bal. Find schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lemming geeft de bal voor. Inworp. Sønderstrup met een snelle inworp. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fredgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld passt de bal met de wreef. Byskov is nu in balbezit. Byskov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Byskov met een snelle inworp. Klungelig pakt Flintesten de bal. Flintesten geeft een lange en hoge pass. Falterin kopt de bal weg. Find geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - Hjortshøjs Team 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Gram-Hansen de bal. Bjerg rent richting de bal. Gram-Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Find is nu in balbezit. Find draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stof2 59%, Hjortshøjs Team 41%.
stof2 - Hjortshøjs Team 0:2

57e minuut.
Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lemming de bal onder controle te krijgen. Bjerg rent richting de bal. Bjerg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - Hjortshøjs Team 0:3

62e minuut.
Hornshyld probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bjerg de bal onder controle te krijgen. Strange rent richting de bal. Strange draait met de bal, schiet en ... Bagger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - Hjortshøjs Team 1:3

76e minuut.
Fredgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen is nu in balbezit. Fredgaard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fredgaard krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ørn rent richting de bal. Ørn probeert naar een medespeler te passen. Laursen met een sublieme pass. Strange rent richting de bal. Strange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stof2 - Hjortshøjs Team 2:3

88e minuut.
Doeltrap. Bagger met een harde bal richting middenveld. Find speelt de bal door. Bjerg is nu in balbezit. Bjerg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stof2 50%, Hjortshøjs Team 50%.
stof2 - Hjortshøjs Team 2:3