Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adytza FC.SYDHAVNEN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hyllested bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger Møller rent richting de bal. Vestervig verovert de bal door een tackle van achteren. Askild rent richting de bal. Askild haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Storgaard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Thrane de bal onder controle te krijgen. Lorentsen probeert naar een medespeler te passen. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Adytza - FC.SYDHAVNEN 0:1

23e minuut.
Askild met een sublieme pass. Daar is Lejbølle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faaborg onderschept slim de pass. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adytza - FC.SYDHAVNEN 0:2

25e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Askild is nu in balbezit. Abrahamsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abrahamsen krijgt een gele kaart. Askild moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Askild kan niet meer verder spelen. Dahlgreen komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Dahlgreen is nu in balbezit. Dahlgreen haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lundby de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fenger Møller is nu in balbezit. Lejbølle onderschept slim de pass. Lejbølle met een sublieme pass. Daar is Dahlgreen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgreen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adytza - FC.SYDHAVNEN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adytza 53%, FC.SYDHAVNEN 47%.
Adytza - FC.SYDHAVNEN 1:2

57e minuut.
Fenger Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Møge. Fenger Møller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fenger Møller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Fink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg haalt uit met een fantastische trap. Rosenbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tvede met een sublieme pass. Dahlgreen rent richting de bal. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adytza - FC.SYDHAVNEN 2:2

83e minuut.
Lejbølle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mylius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adytza 60%, FC.SYDHAVNEN 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adytza - FC.SYDHAVNEN 2:2