Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poco Loco FC.SYDHAVNEN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Toft met een snelle inworp. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson speelt de bal door. Zahle is nu in balbezit. Zahle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Faaborg rent richting de bal. Ringgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringgaard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lorentsen de bal onder controle te krijgen. Lorentsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Toft met een snelle inworp. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen begaat een overtreding. Abrahamsen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Storgaard passt de bal zonder na te denken. Zahle rent richting de bal. Zahle speelt de bal door. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Loco - FC.SYDHAVNEN 1:0

45e minuut.
Fenger Møller passt de bal zonder na te denken. Wibroe rent richting de bal. Wibroe geeft de bal voor. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Loco 53%, FC.SYDHAVNEN 47%.
Poco Loco - FC.SYDHAVNEN 1:0

50e minuut.
Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal in één keer door. Ibsen geeft de bal voor. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Loco - FC.SYDHAVNEN 2:0

54e minuut.
Gravesen is nu in balbezit. Faaborg rent richting de bal. Gravesen maakt een afschuwelijke overtreding. Gravesen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Faaborg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abrahamsen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zahle probeert naar een medespeler te passen. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson speelt de bal door. Aldermann rent richting de bal. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poco Loco - FC.SYDHAVNEN 3:0

62e minuut.
Ødelyng passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fenger Møller de bal onder controle te krijgen. Ødelyng is nu in balbezit. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ringgaard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wibroe met een snelle inworp. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Loco 47%, FC.SYDHAVNEN 53%.
Poco Loco - FC.SYDHAVNEN 3:0