Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poco Loco Hjortshøjs Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Iversen geeft een lange en hoge pass. Arvhage controleert de bal met de borst. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Bagger bokst de bal weg.

33e minuut.
Ødelyng is nu in balbezit. Ødelyng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bjerg de bal. Find is nu in balbezit. Find draait met de bal, schiet en ... Espersen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Loco 53%, Hjortshøjs Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poco Loco - Hjortshøjs Team 0:0

50e minuut.
Bjerg met een sublieme pass. Zahle is nu in balbezit. Zahle passt de bal zonder na te denken. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Ibsen kopt de bal weg. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerg haalt uit met een fantastische trap. Espersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poco Loco 51%, Hjortshøjs Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poco Loco - Hjortshøjs Team 0:0