Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copenti stof2
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Skaarup is nu in balbezit. Køhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gram-Hansen rent richting de bal. Køhler verovert de bal door een tackle van achteren. Køhler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mærsk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skaarup speelt de bal door. Køhler is nu in balbezit. Køhler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - stof2 1:0

19e minuut.
Gram-Hansen met een harde bal richting middenveld. Hornshyld kopt de bal weg. Ryeholm heeft problemen om de bal te vangen. Strange is nu in balbezit. Strange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mærsk probeert naar een medespeler te passen. Skaarup kan de bal niet met de borst controleren. Køhler rent richting de bal. Skaarup is nu in balbezit. Skaarup schiet op doel. Højben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bjur passt de bal zonder na te denken. Skaarup is nu in balbezit. Køhler is nu in balbezit. Skaarup is nu in balbezit. Skaarup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - stof2 2:0

41e minuut.
Stadager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld passt de bal met de wreef. Strange rent richting de bal. Strange haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ryeholm probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stadager is nu in balbezit. Eriksen probeert naar een medespeler te passen. Køhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaarup haalt uit met een fantastische trap. Højben bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - stof2 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenti 40%, stof2 60%.
Copenti - stof2 3:0

52e minuut.
Ørn geeft een lange en hoge pass. Bøgdal is nu in balbezit. Met opzet legt Stadager zijn tegenspeler op de grond. Stadager krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bjur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjur passt de bal met de wreef. Lemming is nu in balbezit. Køhler onderschept slim de pass. Køhler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Copenti - stof2 4:0

70e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Byskov verovert de bal door een tackle van achteren. Byskov met een sublieme pass. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Byskov speelt de bal door. Ørn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skaarup. Ørn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Daar is Fredgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Søsted. Fredgaard raakt geblesseerd tijdens het duel. Fredgaard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Strange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Skaarup passt de bal in één keer door. Hornshyld is nu in balbezit. Hornshyld passt de bal in één keer door. Strange rent richting de bal. Strange schiet op doel. Bohmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copenti 46%, stof2 54%.
Copenti - stof2 4:0