Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Da Butcherz Tanik Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Schrøder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaarup bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg onderschept slim de pass. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bøgelund met een sublieme pass. Daar is Dissing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicklas-Frederiksen. Nicklas-Frederiksen krijgt een gele kaart. Dissing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dissing wilt de vrije trap nemen. Fabricius-Bjerre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Da Butcherz - Tanik Fc 0:1

18e minuut.
Grønborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønborg geeft een hoge lob. Bøgelund speelt de bal door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Da Butcherz - Tanik Fc 1:1

22e minuut.
Lindegård is nu in balbezit. Lindegård geeft een hoge lob. Lindstrøm heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg schiet op doel. Fabricius-Bjerre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kjærgård geeft een lange en hoge pass. Kold controleert de bal met de borst. Nicklas-Frederiksen speelt de bal door. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Schrøder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærgård onderschept slim de pass. Kjærgård speelt de bal door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Bøgelund kopt de bal weg. Schrøder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrøder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Da Butcherz 44%, Tanik Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Da Butcherz - Tanik Fc 1:1

53e minuut.
Bornedal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lindegård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bak Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak Nielsen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kjærgård is nu in balbezit. Bak Nielsen onderschept slim de pass. Bak Nielsen speelt de bal door. Lindegård is nu in balbezit. Lindegård geeft een lange en hoge pass. Fabricius-Bjerre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kjærgård is nu in balbezit. Kjærgård geeft een hoge lob. Bak Nielsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dyhrberg is nu in balbezit. Skaarup is nu in balbezit. Dyhrberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyhrberg krijgt een gele kaart. Skaarup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skaarup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicklas-Frederiksen is nu in balbezit. Nicklas-Frederiksen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Da Butcherz 47%, Tanik Fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Da Butcherz - Tanik Fc 1:1