Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roihansen Emil fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee begaat een overtreding. Kohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Kohl met een snel genomen vrije trap. Sigurdsson heeft problemen om de bal te vangen. Silberbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kronborg kopt de bal weg. Daar is Seebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seebach geeft een lange en hoge pass. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kronborg speelt de bal door. Bjerg is nu in balbezit. Bækgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjerg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bjerg kan niet meer verder spelen. Bundy komt het veld opgelopen. Kronborg met een snel genomen vrije trap. Tjørnelund krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr geeft de bal voor. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson draait met de bal, schiet en ... Maltesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roihansen - Emil fc 0:1

33e minuut.
Grundsten is nu in balbezit. Silberbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Silberbauer speelt de bal door. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Kragh-Jacobsen geeft een hoge lob. Inworp. Kiersted zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronborg draait met de bal, schiet en ... Abrahamsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tjørnelund is nu in balbezit. Tjørnelund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roihansen - Emil fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roihansen 53%, Emil fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roihansen - Emil fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roihansen 54%, Emil fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roihansen - Emil fc 1:1