Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Copenhagen Chelsea FB
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Lustü onderschept slim de pass. Lustü passt de bal zonder na te denken. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel draait met de bal, schiet en ... Bangsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
From geeft een hoge lob. Falterin heeft problemen om de bal te vangen. Zobel rent richting de bal. Zobel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia Copenhagen - Chelsea FB 0:1

29e minuut.
Daar is Bannan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedersen onderschept slim de pass. Pedersen met een sublieme pass. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lustü passt de bal in één keer door. Zimling is nu in balbezit. Zobel verovert de bal door een tackle van achteren. Zobel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 57%, Chelsea FB 43%.
Valencia Copenhagen - Chelsea FB 0:1

57e minuut.
Bannan is nu in balbezit. Pedersen onderschept slim de pass. Pedersen passt de bal met de wreef. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valencia Copenhagen - Chelsea FB 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Thomasberg de bal. Bannan met een sublieme pass. Sejr met een sublieme pass. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ahnfeldt probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bannan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zobel de bal. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zimling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomasberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahnfeldt de bal. Pedersen onderschept slim de pass. Pedersen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ahnfeldt is nu in balbezit. Ahnfeldt passt de bal met de wreef. Lustü is nu in balbezit. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap. Bangsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Zimling passt de bal in één keer door. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejr maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sejr naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Lustü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahnfeldt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zobel kopt de bal weg. Klungelig pakt Falterin de bal. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Bangsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zobel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bøggild rent richting de bal. Bøggild geeft een lange en hoge pass. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap. Bangsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 66%, Chelsea FB 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia Copenhagen - Chelsea FB 1:1