Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run!! Borup United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Knudsen de bal. Lommer verovert de bal door een tackle van achteren. Lommer geeft een hoge lob. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap. Eliassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pedersen met een sublieme pass. Fuglsang kopt de bal weg. Lommer heeft problemen om de bal te vangen. Knudsen rent richting de bal. Knudsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fuglsang is nu in balbezit. Gissel is nu in balbezit. Gissel geeft een lange en hoge pass. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Juul geeft een hoge lob. Bech rent richting de bal. Bech probeert naar een medespeler te passen. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 47%, Borup United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Run!! - Borup United 0:0

59e minuut.
Bech probeert naar een medespeler te passen. Ahnfeldt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holmetoft. Holmetoft krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Skovenborg geeft een lange en hoge pass. Lungholt rent richting de bal. Lungholt geeft de bal voor. Lommer is nu in balbezit. Lommer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Melchiorsen probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adsersen zal de hoekschop nemen. Motzfeldt springt en kopt de bal. Eliassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Borup United 0:1

74e minuut.
Knudsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Motzfeldt de bal. Motzfeldt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melchiorsen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hensemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuglsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuglsang met een sublieme pass. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Run!! - Borup United 1:1

89e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Juul onderschept slim de pass. Juul speelt de bal door. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 44%, Borup United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Run!! - Borup United 1:1