Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRIAN JEPSEN Norlin Allstars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aabjørn rent richting de bal. Melander onderschept slim de pass. Melander probeert naar een medespeler te passen. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wichmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uldbjerg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIAN JEPSEN - Norlin Allstars 1:0

21e minuut.
Kastberg geeft de bal voor. Arnesen kopt de bal weg. Tommerup probeert naar een medespeler te passen. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bjerregaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregaard geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz rent richting de bal. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen schiet op doel. Malmros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 43%, Norlin Allstars 57%.
BRIAN JEPSEN - Norlin Allstars 1:0

63e minuut.
Hviid rent richting de bal. Hviid speelt de bal door. Høgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Høgh heeft problemen om de bal te vangen. Tommerup rent richting de bal. Tommerup passt de bal met de wreef. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn met een sublieme pass. Mathiasen rent richting de bal. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen draait met de bal, schiet en ... Wayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wichmann heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Jansen passt de bal zonder na te denken. Nicolaisen rent richting de bal. Nicolaisen probeert naar een medespeler te passen. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 39%, Norlin Allstars 61%.
BRIAN JEPSEN - Norlin Allstars 1:0