Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norlin Allstars BRIAN JEPSEN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Wichmann is nu in balbezit. Wichmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Antonsen de bal onder controle te krijgen. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wichmann verovert de bal door een tackle van achteren. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaisen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melander roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Melander kan niet meer verder spelen. Klitgaard komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jansen probeert de bal aan de voet te houden. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hviid zijn tegenspeler op de grond. Hviid krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Valderama kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hviid de bal onder controle te krijgen. Antonsen met een sublieme pass. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Antonsen geeft een hoge lob. Birkedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkedal passt de bal met de wreef. Mathiasen rent richting de bal. Mathiasen draait met de bal, schiet en ... Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klitgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen verovert de bal door een tackle van achteren. Mathiasen speelt de bal door. Antonsen rent richting de bal. Antonsen draait met de bal, schiet en ... Wayne bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 76%, BRIAN JEPSEN 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norlin Allstars - BRIAN JEPSEN 0:0

53e minuut.
Aabjørn geeft een hoge lob. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg passt de bal zonder na te denken. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norlin Allstars - BRIAN JEPSEN 1:0

54e minuut.
Klitgaard speelt de bal door. Valderama is nu in balbezit. Valderama probeert naar een medespeler te passen. Mathiasen rent richting de bal. Mathiasen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Kastberg met een snelle inworp. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 48%, BRIAN JEPSEN 52%.
Norlin Allstars - BRIAN JEPSEN 1:0