Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-93 bumbummelum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Carøe is nu in balbezit. Carøe passt de bal zonder na te denken. Daar is Fredgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredgaard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Drachmann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jakobsen kan de bal niet met de borst controleren. Jakobsen passt de bal in één keer door. Drachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredgaard onderschept slim de pass. Fredgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - bumbummelum 1:0

18e minuut.
Fredgaard kopt de bal weg. Carøe is nu in balbezit. Abildstrøm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abildstrøm krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Drachmann geeft de bal voor. Hermann kopt de bal weg. Guldhammer is nu in balbezit. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel. Sieger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B-93 - bumbummelum 1:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Carøe de bal onder controle te krijgen. Guldhammer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kjærgaard. Kjærgaard krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knutzen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 39%, bumbummelum 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B-93 - bumbummelum 1:1

59e minuut.
Guldhammer rent richting de bal. Kjærgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærgaard probeert naar een medespeler te passen. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen geeft een lange en hoge pass. Nordstrand bokst de bal weg. Thomsen heeft problemen om de bal te vangen. Fredgaard rent richting de bal. Fredgaard draait met de bal, schiet en ... Thomsen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Villadsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guldhammer zijn tegenspeler op de grond. Guldhammer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Holden met een snelle inworp. Ousted met een sublieme pass. Knutzen rent richting de bal. Knutzen draait met de bal, schiet en ... Sieger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - bumbummelum 1:2

74e minuut.
Walker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guldhammer controleert de bal met de borst. Guldhammer haalt uit met een fantastische trap. Sieger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foldgast zal de hoekschop nemen. Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knutzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - bumbummelum 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 56%, bumbummelum 44%.
B-93 - bumbummelum 1:3