Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRIAN JEPSEN Nørager
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uldbjerg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BRIAN JEPSEN - Nørager 1:0

13e minuut.
Geertsen rent richting de bal. Antonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsen speelt de bal door. Mathiasen rent richting de bal. Mathiasen draait met de bal, schiet en ... Skousen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Bjerg de bal. Antonsen rent richting de bal. Antonsen passt de bal in één keer door. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIAN JEPSEN - Nørager 2:0

29e minuut.
Nørkjær geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valderama met de inworp. Antonsen is nu in balbezit. Antonsen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Laursen met een snelle inworp. Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaisen begaat een overtreding. Paulsen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Nicolaisen verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaisen geeft de bal voor. Bjerg kopt de bal weg. Winthersen rent richting de bal. Winthersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 41%, Nørager 59%.
BRIAN JEPSEN - Nørager 2:0

60e minuut.
Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær geeft de bal voor. Rosenkrantz kopt de bal weg. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn geeft een hoge lob. Dalgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen rent richting de bal. Antonsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nicolaisen probeert naar een medespeler te passen. Laursen is nu in balbezit. Uldbjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Uldbjerg geeft een hoge lob. Mathiasen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 52%, Nørager 48%.
BRIAN JEPSEN - Nørager 2:0