Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nørager BRIAN JEPSEN
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen verovert de bal door een tackle van achteren. Valderama begaat een overtreding. Valderama krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Winthersen speelt de bal door. Daar is Nicolaisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaisen geeft een lange en hoge pass. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paulsen is nu in balbezit. Antonsen onderschept slim de pass. Paulsen rent richting de bal. Antonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aabjørn passt de bal met de wreef. Alminde is nu in balbezit. Rosenkrantz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosenkrantz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rosenkrantz kopt de bal weg. Ritzau is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nicolaisen ... Strafschop! Ritzau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winthersen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nørager - BRIAN JEPSEN 1:0

33e minuut.
Paulsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birkedal met de inworp. Antonsen rent richting de bal. Antonsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aabjørn passt de bal zonder na te denken. Antonsen rent richting de bal. Antonsen passt de bal zonder na te denken. Mathiasen rent richting de bal. Mathiasen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Antonsen onderschept slim de pass. Jansen rent richting de bal. Jansen passt de bal met de wreef. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Nicolaisen geeft de bal voor. Bjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nørager 64%, BRIAN JEPSEN 36%.
Nørager - BRIAN JEPSEN 1:0

65e minuut.
Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn passt de bal in één keer door. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen rent richting de bal. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jansen met de inworp. Nicolaisen heeft problemen om de bal te vangen. Kragh Jacobsen begaat een overtreding. Kragh Jacobsen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mathiasen rent richting de bal. Antonsen is nu in balbezit. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nørager 53%, BRIAN JEPSEN 47%.
Nørager - BRIAN JEPSEN 1:0