Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nørager Norlin Allstars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kragh Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kragh Jacobsen met de inworp. Winthersen is nu in balbezit. Winthersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geert met de inworp. Tommerup met een sublieme pass. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Herskind de bal. Alminde is nu in balbezit. Herskind maakt een afschuwelijke overtreding. Herskind krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kastberg geeft een lange en hoge pass. Dalgas heeft problemen om de bal te vangen. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Skousen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Herskind zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hviid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hviid geeft een lange en hoge pass. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dalgas rent richting de bal. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup rent richting de bal. Tommerup draait met de bal, schiet en ... Skousen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Geertsen heeft problemen om de bal te vangen. Tommerup rent richting de bal. Tommerup probeert naar een medespeler te passen. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nørager - Norlin Allstars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nørager 55%, Norlin Allstars 45%.
Nørager - Norlin Allstars 0:1

47e minuut.
Nørkjær zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alminde rent richting de bal. Herskind maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Herskind moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herskind schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Paulsen geeft een lange en hoge pass. Wichmann rent richting de bal. Alminde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alminde krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Melander rent richting de bal. Paulsen rent richting de bal. Paulsen passt de bal met de wreef. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Arnesen is nu in balbezit. Dalgas rent richting de bal. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nørager 48%, Norlin Allstars 52%.
Nørager - Norlin Allstars 0:1