Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heil für geil BRIAN JEPSEN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Valderama geeft een lange en hoge pass. Conradsen kan de bal niet met de borst controleren. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen schiet op doel. Katholm probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mathiasen rent richting de bal. Broberg verovert de bal door een tackle van achteren. Simonsen is nu in balbezit. Antonsen onderschept slim de pass. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Uldbjerg passt de bal zonder na te denken. Inworp. Conradsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nørtoft is nu in balbezit. Nørtoft haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ousted geeft een hoge lob. Inworp. Valderama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonsen is nu in balbezit. Antonsen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nicolajsen met een sublieme pass. Simonsen rent richting de bal. Simonsen passt de bal met de wreef. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Conradsen geeft een hoge lob. Inworp. Uldbjerg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Antonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonsen geeft een lange en hoge pass. Kildentoft bokst de bal weg. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - BRIAN JEPSEN 0:1

33e minuut.
Conradsen geeft een hoge lob. Aabjørn controleert de bal met de borst. Nørtoft maakt een afschuwelijke overtreding. Aabjørn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Klungelig pakt Nicolaisen de bal. Nørtoft is nu in balbezit. Nørtoft met een sublieme pass. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simonsen met een sublieme pass. Riskær Pedersen is nu in balbezit. Riskær Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 46%, BRIAN JEPSEN 54%.
Heil für geil - BRIAN JEPSEN 0:1

57e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riskær Pedersen. Aabjørn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosenkrantz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valderama is nu in balbezit. Valderama probeert naar een medespeler te passen. Antonsen rent richting de bal. Antonsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nicolajsen onderschept slim de pass. Nicolajsen passt de bal zonder na te denken. Juel rent richting de bal. Nørtoft rent richting de bal. Nørtoft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heil für geil - BRIAN JEPSEN 1:1

78e minuut.
Antonsen is nu in balbezit. Antonsen passt de bal in één keer door. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen schiet op doel. Kildentoft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - BRIAN JEPSEN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 50%, BRIAN JEPSEN 50%.
Heil für geil - BRIAN JEPSEN 1:2