Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-93 Heil für geil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nicolaisen is nu in balbezit. Nørtoft verovert de bal door een tackle van achteren. Nørtoft passt de bal in één keer door. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nicolaisen geeft een lange en hoge pass. Carøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonsen is nu in balbezit. Carøe onderschept slim de pass. Carøe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - Heil für geil 1:0

12e minuut.
Simonsen rent richting de bal. Simonsen geeft de bal voor. Fredgaard heeft problemen om de bal te vangen. Fredgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - Heil für geil 2:0

25e minuut.
Conradsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Simonsen de bal. Simonsen geeft een lange en hoge pass. Juel rent richting de bal. Juel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolajsen de bal onder controle te krijgen. Carøe rent richting de bal. Carøe probeert naar een medespeler te passen. Fredgaard is nu in balbezit. Fredgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - Heil für geil 3:0

37e minuut.
Simonsen passt de bal met de wreef. Walker rent richting de bal. Riskær Pedersen verovert de bal door een tackle van achteren. Juel is nu in balbezit. Juel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nørtoft onderschept slim de pass. Nicolaisen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nørtoft. Nørtoft krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 48%, Heil für geil 52%.
B-93 - Heil für geil 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 44%, Heil für geil 56%.
B-93 - Heil für geil 3:0