Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeandgetus Norlin Allstars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Torn passt de bal zonder na te denken. Daar is Hviid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torn rent richting de bal. Torn geeft een lange en hoge pass. Wichmann probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Okking passt de bal zonder na te denken. Heinemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark passt de bal met de wreef. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård haalt uit met een fantastische trap. Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ankergreen met de inworp. Geert is nu in balbezit. Geert passt de bal zonder na te denken. Tommerup heeft problemen om de bal te vangen. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Okking geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tommerup geeft de bal voor. Wulff probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Geert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hviid bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen rent richting de bal. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Wulff probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bøgelund rent richting de bal. Tommerup onderschept slim de pass. Bohr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bohr krijgt een gele kaart. Tommerup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tommerup legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeandgetus - Norlin Allstars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeandgetus 56%, Norlin Allstars 44%.
Comeandgetus - Norlin Allstars 0:1

50e minuut.
Hviid geeft een hoge lob. Okking kopt de bal weg. Bohr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bøgelund is nu in balbezit. Bøgelund met een sublieme pass. Arnesen rent richting de bal. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Geert geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Wichmann is nu in balbezit. Heinemark onderschept slim de pass. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark rent richting de bal. Heinemark draait met de bal, schiet en ... Wayne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeandgetus 55%, Norlin Allstars 45%.
Comeandgetus - Norlin Allstars 0:1