Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bumbummelum Heil für geil
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Nicolajsen onderschept slim de pass. Abildstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolajsen begaat een overtreding. Nicolajsen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nicolajsen geeft een lange en hoge pass. Holden is nu in balbezit. Conradsen onderschept slim de pass. Conradsen draait met de bal, schiet en ... Juel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ousted rent richting de bal. Nicolajsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolajsen met een sublieme pass. Juel is nu in balbezit. Juel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Guldhammer is nu in balbezit. Hermann is nu in balbezit. Hermann probeert naar een medespeler te passen. Foldgast rent richting de bal. Foldgast geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Abildstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousted bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousted met een sublieme pass. Paulsen rent richting de bal. Paulsen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nicolajsen speelt de bal door. Nørtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel is nu in balbezit. Juel haalt uit met een fantastische trap. Nordstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bumbummelum - Heil für geil 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bumbummelum 74%, Heil für geil 26%.
bumbummelum - Heil für geil 0:1

82e minuut.
Nørtoft verovert de bal door een tackle van achteren. Juel is nu in balbezit. Nørtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft schiet op doel. Nordstrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bumbummelum - Heil für geil 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bumbummelum 67%, Heil für geil 33%.
bumbummelum - Heil für geil 0:2