Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRIAN JEPSEN Comeandgetus
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ingeman geeft de bal voor. Inworp. Valderama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rosenkrantz geeft de bal voor. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen passt de bal zonder na te denken. Antonsen rent richting de bal. Antonsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Daar is Bøgelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ousted probeert naar een medespeler te passen. Heinemark rent richting de bal. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård schiet op doel. Malmros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mathiasen is nu in balbezit. Broberg rent richting de bal. Mathiasen verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIAN JEPSEN - Comeandgetus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 43%, Comeandgetus 57%.
BRIAN JEPSEN - Comeandgetus 1:0

76e minuut.
Nicolaisen onderschept slim de pass. Antonsen is nu in balbezit. Antonsen passt de bal met de wreef. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Torn onderschept slim de pass. Torn probeert naar een medespeler te passen. Nicolaisen rent richting de bal. Heinemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malmros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 46%, Comeandgetus 54%.
BRIAN JEPSEN - Comeandgetus 1:0