Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeandgetus BRIAN JEPSEN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rosenkrantz met een snelle inworp. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heinemark krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nicolaisen rent richting de bal. Brødsgård verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aabjørn. Brødsgård raakt geblesseerd tijdens het duel. Broberg komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nicolaisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Broberg begaat een overtreding. Nicolaisen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaisen met een snel genomen vrije trap. Valderama kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Heinemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaisen begaat een overtreding. Heinemark is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bohr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aabjørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinemark rent richting de bal. Heinemark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mathiasen schiet op doel. Wulff probeert de bal aan de voet te houden. Antonsen rent richting de bal. Antonsen schiet op doel. Broberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeandgetus - BRIAN JEPSEN 0:1

20e minuut.
Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn speelt de bal door. Nicolaisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark onderschept slim de pass. Heinemark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Antonsen de bal. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen onderschept slim de pass. Antonsen schiet op doel. Klink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeandgetus - BRIAN JEPSEN 0:2

27e minuut.
Nicolaisen met een sublieme pass. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn geeft een hoge lob. Antonsen rent richting de bal. Antonsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wulff probeert naar een medespeler te passen. Torn speelt de bal door. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen haalt uit met een fantastische trap. Wulff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klink bokst de bal weg.

31e minuut.
Klungelig pakt Bøgelund de bal. Valderama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bøgelund. Bøgelund krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Uldbjerg kopt de bal weg. Aabjørn kan de bal niet met de borst controleren. Aabjørn geeft een hoge lob. Mathiasen heeft problemen om de bal te vangen. Mathiasen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Broberg rent richting de bal. Broberg probeert naar een medespeler te passen. Nicolaisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark verovert de bal door een tackle van achteren. Heinemark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeandgetus 54%, BRIAN JEPSEN 46%.
Comeandgetus - BRIAN JEPSEN 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Rosenkrantz de bal. Bøgelund is nu in balbezit. Bøgelund geeft een lange en hoge pass. Heinemark rent richting de bal. Heinemark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Broberg de bal. Nicolaisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaisen probeert naar een medespeler te passen. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Antonsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingeman is nu in balbezit. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeandgetus - BRIAN JEPSEN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeandgetus 49%, BRIAN JEPSEN 51%.
Comeandgetus - BRIAN JEPSEN 0:3