Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norlin Allstars Hussein Dream Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Blixen passt de bal in één keer door. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensen verovert de bal door een tackle van achteren. Steffensen schiet op doel. Wayne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norlin Allstars - Hussein Dream Team 0:1

3e minuut.
Tommerup met een sublieme pass. Arnesen rent richting de bal. Birk rent richting de bal. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Juel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norlin Allstars - Hussein Dream Team 1:1

18e minuut.
Kastberg speelt de bal door. Melander probeert naar een medespeler te passen. Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norlin Allstars - Hussein Dream Team 2:1

21e minuut.
Arnesen rent richting de bal. Kiersted is nu in balbezit. Arnesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnesen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Melander geeft een hoge lob. Inworp. Feldtstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blixen rent richting de bal. Blixen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 35%, Hussein Dream Team 65%.
Norlin Allstars - Hussein Dream Team 2:1

51e minuut.
Melander geeft een lange en hoge pass. Kastberg rent richting de bal. Kastberg probeert naar een medespeler te passen. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kastberg speelt de bal door. Arnesen is nu in balbezit. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup schiet op doel. Birk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 42%, Hussein Dream Team 58%.
Norlin Allstars - Hussein Dream Team 2:1