Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heil für geil Comeandgetus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Nicolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark onderschept slim de pass. Heinemark met een sublieme pass. Brødsgård heeft problemen om de bal te vangen. Brødsgård schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Heinemark is nu in balbezit. Heinemark met een sublieme pass. Klungelig pakt Brødsgård de bal. Brødsgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - Comeandgetus 0:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ousted de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hartvigsen neemt de hoekschop. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Okking geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riskær Pedersen met de inworp. Nørtoft rent richting de bal. Nørtoft geeft de bal voor. Klink bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nørtoft verovert de bal door een tackle van achteren. Broberg onderschept slim de pass. Broberg passt de bal zonder na te denken. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård schiet op doel. Kildentoft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 58%, Comeandgetus 42%.
Heil für geil - Comeandgetus 0:1

59e minuut.
Bohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohr geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nicolajsen de bal onder controle te krijgen. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - Comeandgetus 0:2

69e minuut.
Paulsen met de inworp. Nørtoft speelt de bal door. Simonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonsen geeft de bal voor. Ingeman probeert de bal aan de voet te houden. Klink bokst de bal weg. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - Comeandgetus 1:2

71e minuut.
Broberg speelt de bal door. Klungelig pakt Simonsen de bal. Broberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård onderschept slim de pass. Brødsgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - Comeandgetus 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 51%, Comeandgetus 49%.
Heil für geil - Comeandgetus 1:3