Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-93 BRIAN JEPSEN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Høgh verovert de bal door een tackle van achteren. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn passt de bal zonder na te denken. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Jansen geeft een lange en hoge pass. Mathiasen rent richting de bal. Mathiasen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carøe is nu in balbezit. Nicolaisen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carøe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kjærgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smedegaard heeft problemen om de bal te vangen. Fredgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 54%, BRIAN JEPSEN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B-93 - BRIAN JEPSEN 0:0

46e minuut.
Carøe rent richting de bal. Mathiasen verovert de bal door een tackle van achteren. Mathiasen passt de bal zonder na te denken. Antonsen heeft problemen om de bal te vangen. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - BRIAN JEPSEN 0:1

50e minuut.
Hjelvang Møller geeft de bal voor. Carøe probeert naar een medespeler te passen. Høgh rent richting de bal. Fredgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Fredgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Antonsen speelt de bal door. Mathiasen rent richting de bal. Lauridsen onderschept slim de pass. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Villadsen geeft de bal voor. Inworp. Rosenkrantz met de inworp. Valderama is nu in balbezit. Valderama geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nicolaisen speelt de bal door. Høgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredgaard onderschept slim de pass. Fredgaard haalt uit met een fantastische trap. Malmros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Uldbjerg met een sublieme pass. Mathiasen is nu in balbezit. Hjelvang Møller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mathiasen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonsen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
B-93 - BRIAN JEPSEN 0:2

75e minuut.
Nicolaisen geeft de bal voor. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen speelt de bal door. Fredgaard heeft problemen om de bal te vangen. Fredgaard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-93 65%, BRIAN JEPSEN 35%.
B-93 - BRIAN JEPSEN 0:2