Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norlin Allstars bumbummelum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Hviid passt de bal in één keer door. Melander rent richting de bal. Melander geeft een hoge lob. Tommerup rent richting de bal. Tommerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ousted met een sublieme pass. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring geeft een lange en hoge pass. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abildstrøm kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tommerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommerup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen rent richting de bal. Lautrup rent richting de bal. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Abildstrøm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ankergreen met een snelle inworp. Geert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 29%, bumbummelum 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norlin Allstars - bumbummelum 0:0

57e minuut.
Bjerregaard geeft een hoge lob. Kastberg met een sublieme pass. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup rent richting de bal. Tommerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norlin Allstars - bumbummelum 1:0

89e minuut.
Aslaksen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankergreen met een snelle inworp. Geert is nu in balbezit. Geert geeft een lange en hoge pass. Nordstrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norlin Allstars 44%, bumbummelum 56%.
Norlin Allstars - bumbummelum 1:0