Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heil für geil Hussein Dream Team
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Feldtstedt onderschept slim de pass. Feldtstedt probeert naar een medespeler te passen. Rieper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft onderschept slim de pass. Nørtoft schiet op doel. Juel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heil für geil - Hussein Dream Team 1:0

10e minuut.
Steffensen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blixen komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Juel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haugaard komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kiersted rent richting de bal. Simonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Haugaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft schiet op doel. Juel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Kiersted de bal. Simonsen rent richting de bal. Simonsen passt de bal zonder na te denken. Haugaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kiersted rent richting de bal. Kiersted met een sublieme pass. Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dam geeft een hoge lob. Kiersted geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Paulsen met de inworp. Nørtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft verovert de bal door een tackle van achteren. Nørtoft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Birk rent richting de bal. Birk geeft een hoge lob. Blixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland rent richting de bal. Egeland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 34%, Hussein Dream Team 66%.
Heil für geil - Hussein Dream Team 1:0

49e minuut.
Simonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonsen passt de bal in één keer door. Broberg geeft een lange en hoge pass. Haugaard rent richting de bal. Haugaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ousted geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heil für geil - Hussein Dream Team 1:1

74e minuut.
Kiersted is nu in balbezit. Simonsen onderschept slim de pass. Simonsen met een sublieme pass. Nørtoft rent richting de bal. Nørtoft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Haugaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skytte komt het veld opgelopen. Juel trapt de bal weg. Daar is Kiersted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørtoft is nu in balbezit. Nørtoft draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dam geeft een lange en hoge pass. Ousted kopt de bal weg. Katholm speelt de bal door. Skytte rent richting de bal. Skytte haalt uit met een fantastische trap. Juel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heil für geil 33%, Hussein Dream Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heil für geil - Hussein Dream Team 1:1