Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man UDK Red Bull Aalborg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Thomassen verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann rent richting de bal. Hermann speelt de bal door. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - Red Bull Aalborg 1:0

17e minuut.
Oxholm met een sublieme pass. Nielsen Kjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - Red Bull Aalborg 2:0

19e minuut.
Inworp. Lindholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klausholm is nu in balbezit. Klausholm geeft een hoge lob. Daar is Reichhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pilmark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eje zal de hoekschop nemen. Reichhardt rent richting de bal. Reichhardt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - Red Bull Aalborg 3:0

43e minuut.
Thomassen is nu in balbezit. Thomassen speelt de bal door. Arnoldus rent richting de bal. Arnoldus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man UDK 56%, Red Bull Aalborg 44%.
Man UDK - Red Bull Aalborg 3:0

54e minuut.
Thomassen is nu in balbezit. Thomassen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grønkær de bal onder controle te krijgen. Nielsen Kjær is nu in balbezit. Nielsen Kjær geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klausholm rent richting de bal. Nielsen Kjær verovert de bal door een tackle van achteren. Nielsen Kjær speelt de bal door. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Reichhardt draait met de bal, schiet en ... Svendstrup kopt de bal weg. Nielsen Kjær heeft problemen om de bal te vangen. Reichhardt rent richting de bal. Reichhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - Red Bull Aalborg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man UDK 53%, Red Bull Aalborg 47%.
Man UDK - Red Bull Aalborg 4:0