Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus aale ui
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.8
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Feddersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauberg is nu in balbezit. Feddersen verovert de bal door een tackle van achteren. Quistgård rent richting de bal. Quistgård draait met de bal, schiet en ... Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daneskov speelt de bal door. Munch rent richting de bal. Munch passt de bal met de wreef. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann haalt uit met een fantastische trap. Rodgers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lohse geeft een hoge lob. Daar is Lauberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quistgård is nu in balbezit. Quistgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - aale ui 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melander met een snelle inworp. Bendixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Munch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 43%, aale ui 57%.
Team Lykkehus - aale ui 0:1

50e minuut.
Quistgård is nu in balbezit. Quistgård passt de bal met de wreef. Feddersen heeft problemen om de bal te vangen. Feddersen schiet op doel. Lohse probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Munch met een sublieme pass. Bresemann rent richting de bal. begaat een overtreding. krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ørsted Pedersen passt de bal in één keer door. Quistgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistgård met een sublieme pass. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 52%, aale ui 48%.
Team Lykkehus - aale ui 0:1